banner137
banner25

Evde yok, sokakta var!
Edirne Cadde ve sokakları hemen hemen her gün yağan yağmurdan değil patlayan su borularından göle dönüyor.
Kentin büyük bir bölümünde yaşanan su arızalardan dolayı su kesintileri yaşanırken belediyenin hala olaylara seyirci olması ve çözüm konusunda gerekeni yapmaması büyük sıkıntılara yol açıyor.Alt yapı yetersizliğinden dolayı her geçen gün patlayan su borularına her gün bir yenisi daha ekleniyor.gece geç saatlerde Şükrüpaşa mahallesi üzerinde ki bir caddede patlayan su borusu hem yolların çamur deryasına dönmesine neden oldu hemde kanalizasyon sularının logarlardan dışarı taşmasını sağlayarak ortamda pis kokuların oluşmasına neden oldu.
Belediye de çalışan bazı daire müdürlerinin makam araçları ile buradan geçmesine rağmen aldırış etmemesi ise dikkat çeken en önemli görüntü oldu.Sabah 08:30 da belediyeye ait araçlarla geçen daire müdürlerinin ilgisini çekmeyen su patlağı çevredekilerin tepkisine neden oldu.
Vatandaşlar ise suların evlerde akmadığını ancak caddelerin göle döndüğünü belirterek “evde yok sokakta var.Bu nasıl şey anlamak mümkün değil”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30