banner78
banner25

ETB Havsalı üyeleri ile bir araya geldi
 Edirne Ticaret Borsası, gerçekleştirilen istişare toplantısı kapsamında Havsa’da faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk tarafından; akreditasyon sistemi, bağımsız denetim uygulamaları, meslek grubu toplantıları, eğitim faaliyetleri, fuar programları, mobil tescil hizmeti, üretim destek hizmetleri ve saha çalışmaları ve yayım faaliyetleri ile hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler aktarıldı.

Borsanın faaliyetlerine üye talep ve istekleri doğrultusunda yön verebilmek, TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında görüş, öneri ve şikayetlerini almak ve gerçekleştirilen faaliyetler ile projeler hakkında ayrıntılı bilgi verebilmek amaçlarıyla gerçekleştirilen toplantıların Havsa’dan sonra Lalapaşa, Süloğlu ve Meriç ilçelerinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30