banner137
banner25

Esnafa teşekkür!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde stant açarak, Edirne’nin tanıtımına ve marka değerine katkıda bulunan esnafa plaket takdim etti.
 Edirne Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Öztürk Group Cüneyt Gün, Çildam Saraciye Hasan Berk Şahin, Hocaoğlu Market Cenk Benakman, Doruk Benakman, Selami Çalışkan, Öktem Bağcılık ve Şarapçılık Demir Öktem, Star Mis Sabunculuk Yunus Saç, Oğuz Saç, Edmis Group Can Ürenli, Arslanzade Arif Meriç, Yardımcı Peynirleri Mustafa Yardımcı katıldı.

24 Temmuz 2016 Pazar Günü tamamlanan 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde bu yıl bir farklılık yaptıklarını ifade eden Gürkan, “Edirneli markalarımızın, marka değerlerimiz, Edirneli esnafımız Kırkpınar’da yer aldı. Kırkpınar nedeniyle Edirne'ye yurtiçi ve yurtdışından gelen konuklarımıza Edirne’nin yerel markalarını, Edirne’nin öne çıkmış markalarını tanıtma imkânı bulduk. Edirneli esnafımıza, iş adamlarımıza ‘Kırkpınar’da yer alın’, ‘Edirne’nin değerlerini, markalarını tanıtın’ dedik. Edirne’nin ilk iki markası ‘Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ ve ‘Selimiye Camii’dir. Edirneli duyarlı esnafımız çağrımıza olumlu yanıt vererek, Edirne’ye karşı ne kadar hassas olduklarını gösterdiler. Edirne’nin, Kırkpınar’ın, marka değerlerimizin tanıtımına verdikleri destekten dolayı onlara birer teşekkür belgesi vermek istedik” dedi.
Gürkan, daha sonra Kırkpınar’da Edirne Belediyesi’ni yalnız bırakmayarak, Edirne’nin keşifli ve yorucu yolculuğuna ortak oldukları için teşekkür ederek, esnafa plaket taktim etti. 

Edirneli esnaf da her zaman Edirne’nin ve Edirne Belediyesi’nin yanında olacaklarını ifade ettiler.


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30