banner78
banner25

Esnaf şikayetçi!

Edirne Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan düzenleme ile yayaların rahat hareket etmeleri için araç trafiğine kapatılan caddelerde şu sıralar yayadan çok araç görmek mümkün olmaya başladı.

Özelikle Tarihi Alipaşa Kapalı Çarşısı arkasında bulunan ve araç trafiğine kapalı tutulan Osmaniye ve Orhaniye caddeleri neredeyse bir otoparktan farksız hal almaya başladı.Araçları girişinin kesinlikle yasak olduğu söz konusu caddelerde iş yeri bulunan bazı esnafın araçlarını iş yerlerinin önüne kadar çekiyor olması ve park yeri olarak kullanıyor olması diğer esnafın tepkisine neden oluyor.

Edirne Belediyesini sürekli aradıklarını belirten esnaf, belediyenin bu konuda gerekeni yapmadığından şikayetçi.Araçların gün boyu park halinde burada durduğunu ve yaya geçişlerini dahi engelleyecek şekilde yolları kapattıklarını belirten esnaf “ defalarca aradık.Ne gelen var ne giden! Zabıta park halinde olan araçların önünden geçiyor,sadece bakınmakla yetiniyor.O zaman bizlerde araçlarımızı alıp buraya getirelim”diyerek araçların Park otel önünden ve Balıkpazarı caddesi üzerinden rahatlıkla girebildiklerini kaydettiler.

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30