banner137
banner25

Erdoğan Başkan Gürkan'ı ziyaret etti!
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığının atama kararıyla Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Armağan Adnan Erdoğan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Armağan Adnan Erdoğan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Edirne Belediyesi olarak, tüm kurumlarımızla birlikte şehrimizin yararına olacak her türlü projede el ele verip çalışıyoruz. Edirne Emniyet’imizle de bugüne kadar birçok ortak projeye imza attık ve devam etmekte olan projelerimizde var. Sizlerle de aynı işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğimize inancımız tamdır. Yeni görevinizi hem size, hem şehrimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Başkan Gürkan eşliğinde Edirne Belediye Binasını gezdi. Belediye Binası’na ve Atatürk Odası’na hayran kaldığını ifade eden Erdoğan, “Edirne olmaktan dolayı mutluyum. Edirne’nin huzuru ve güvenliği için tüm emniyet teşkilatı olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimizi en iyi şekilde icra etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30