banner137
banner25

Emniyetteki sayı 300'ü bulabilir!

Edirne Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY örgütüne yönelik çalışmalarını derinleştiriyor.İğne ,il kuyu kazarak yaşın yanında kurunun yanmaması için yoğun çalışma sarf eden Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü başta olmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri verilen ifadelerden yola çıkarak FETÖ Terör örgütü bağlantısı olan kişileri bir bir ortaya çıkarıyor.

17-25 Aralık süreci sonrasında örgütle ilişkisini kesmeyen ve kurum içerisindeki faaliyetlerine halen devam eden örgüt mensupları  tek tek ayıklanıyor.Görevden el çektirilen veya pasif görevlere atanan 121 kişilik emniyet listesinde şu ana kadar 65 kişinin açığa alındığı,açığa alma işlemlerinin gözaltılar sürdükçe devam edeceği ifade ediliyor.

Dün adliyeye sevk edilen 32 komiserden 6’sı tutuklanarak cezaevine konuldu.Aralarında Emniyetten sorumlu imam olarak bilinen ve Tapu Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Ö.A. da tutuklanarak cezaevine konulan isimler arasında yer alıyor.1 Komiser yardımcısının ise firarda olduğu ve arandığı belirtiliyor.

Aralarında polis, komiser ve Şube müdürlerinin yanı sıra Emniyet Müdür Yardımcılarının da bulunduğu şüphelilerin adliyeye sevk işlemleri devam ediyor.Bugün 29 personelin daha Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadelerinin alınmasına başlandığı belirtiliyor.

Kamuda bulunan 10 kişinin de Emniyetteki sorgularının sürdüğü gözaltı işlemlerinin sona ermesinin ardından Adliyeye sevk işlemlerinin yapılacağı ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30