banner137
banner25

Emniyet'in  Ocağına ateş düştü!

Gece yarısı Edirne merkez Menzilahir mahallesinde yaşanan ve iki polis memurunun yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayı sonrasında bir emniyet müdür yardımcısı da geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

Gece saat 01:00 sularında meydana gelen silahlı saldırı olayında yaralanan iki polis memurunun durumlarını öğrenmek ve olay hakkında detaylı bilgi almak üzere Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ile birlikte Edirne Devlet Hastanesine gelen ve sonrasında olayın zanlısını yakalamak üzere olayın meydana geldiği bölgeye geçerek burada arama çalışmalarına katılan Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan zanlı ile gelinen temas sonrasındaki kovalamaca da kalp krizi geçirdi.Hastaneye kaldırılan 1969 Tekirdağ Saray doğumlu Ertan Nezihi Turan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Zanlının yakalanması sırasında kovalamacaya katıldığı öğrenilen Emniyet Müdür Yardımcısının uzun süreli takipte kalbinin zorlandığı ve yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle kalp krizi geçirdiği ifade ediliyor.

Olayı duyan çok sayıda üst düzey emniyet yetkilisi Turan’ın kaldırıldığı Devlet Hastanesine gelerek acı haberi öğrendi.Edirne Devlet Hastanesine gelen Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ilk verdiği bilgide Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turan’ın görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olduğu belirtirken hastaneye gelen bir başka isim Edirne Valisi Hasan Duruer’de dün gece meydana gelen olay sonrasında polis memurlarını üzerine ateş açıldığı ve iki polis memurunun yaralandığını ifade ederek “olayın failinin yakalanmaya gittiği sırada maalesef arkadaşımız kalp krizi geçirmek sureti ile şehit oldu.Emniyet ve asayişin sağlanmasından Emniyet Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımız,polislerimiz gece, gündüz demeden gayret göstererek çalışma yapıyorlar.Evimizde rahat uyuyabiliyorsak onların sayesinde uyuyoruz.Ben başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum”dedi.

Acı haberi alan Emniyet Müdür Yardımcısının eşi Velda Turan ise hastaneye gelerek burada bir süre kaldıktan sonra emniyet otosu ile evine gönderildi.
Turan'ın asayişten sorumlu emniyet müdür yardımcısı olarak görev yaptığı ve 1991 yılında mesleğe başladığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30