banner137
banner25

Emniyet Müdürü kalp krizi geçirdi!
Valilik binasında yapılan asayiş toplantısına katıldıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürünün makamına ziyaret için gittiği sırada merdiven çıkan ve bu esnada kalp krizi geçirdiği sanılan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan yanında bulunanlar tarafından derhal 112 Ambulansı ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Acil servisten yapılan ilk müdahalen ardından durumunun iyi olduğu anlaşılan Emniyet Müdürü Ceylan’ın yoğun bakıma alındığı ve burada bir süre gözlem altında tutulacağı öğrenildi.Ceylan’ın kalp krizi geçirdiğini duyan çok sayıda meslektaşı ise Fakülte acil servisine gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Ceylan’ın geçtiğimiz hafta başınsa Tıp fakültesi hastanesine gelerek kontrolden geçtiği ve anjiyo olması gerektiğinin söylendiği ancak cihazın arızalı olmasından dolayı müdahalenin ileriki bir tarihe ertelendiği öğrenildi.
İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın sağlık durumunun iyi olduğu yapılacak tetkikler sonrasında taburcu edileceği belirtildi.Öte yandan hastane yetkililerinin açıklama yapmaması ve gazetecileri bekletip arka kapıdan haber vermeden çıkıp gitmesi ise gazetecilerin tepkisine nesden oldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30