banner78
banner25

Emir

Ak parti Birinci sıra Milletvekili adayı Şemsettin Emir seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ak Partinin seçim merkezi olarak belirlediği ve adına Seçim Koordinasyon Merkezi SKM adını verdiği merkez bugün görkemli bir törenle açıldı.Seçim bürolarının aksine çok sayıda seçmen ve partilinin yanı sıra aday hakkında bilgi almak isteyenlerin başvurduğu ve seçim koordinesinin yürütüldüğü bir üs gibi olan merkez çok ayıda partili ve davetlinin katılımıyla açıldı.

YKM eski binası olarak faaliyet gösteren Lari Cami karşısında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi SKM; gerekli düzenleme yapıldıktan sonra ancak bugünkü haline getirildi.Açılışa Birinci Sıra adayı Şemsettin Emir,ikinci sıra bayan adayı Fatma Aksal ve üçüncü sıra adayı Mustafa Okur’un yanı sıra İl Başkanı Rafet Sezen, Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görkemli açılış öncesinde konuşma yapan Milletvekili adayı Şemsettin Emir 7 Haziran seçimlerinin Edirne için bir milat olacağını belirterek Edirne’yi bir numara yapacaklarını kaydetti.

Konuşması sürekli olarak sloganlar ve alkışlarla kesilen Emir, kendisine destek veren partililerden ve halktan aldığı destekle konuşmasını dahada heyecanlı yapmaya başladı.Yılların deneyimli siyasetçilerine taş çıkartan üslubu ile dikkat çeken Emir Edirne’den üç milletvekili çıkarmak için uğraş vereceklerini ifade ederek, “AK Parti hükümetleri geride kalan 12-13 yıl boyunca Edirne’ye ciddi yatırımlar yaptı, destek verdi.Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, turizmden eğitime çok şey yapıldı.12-13 yıl boyunca AK Partili hükümetlerimizin Edirne’ye verdiği desteğin toplamı 7 milyar TL’den daha fazla.Onun için Edirne’miz, pek çok konuda Türkiye ortalamasının üzerinde”dedi ve üç milletvekilinin Ankara’ya gönderilmesi ile Edirne’nin sesinin Ankara’da daha gür hissedileceğini ifade etti.

Edirne’ye yapılan yarımları sayarak hükümet desteğinin ve iktidarın gücünün bilinmesi gerektiğinin altını çizen Emir “Edirne’nin trafikteki plakası kaç?Edirne’nin trafikteki plakası 22.Biz, Edirne’nin plakasını seçimden sonra değiştirip 1 yapacağız!Edirne eğitimde, turizmde, sağlıkta, tarımda, sanayide 1 numara olacak.Biz Edirne her alanda 1 numara olsun, şampiyon olsun diye çalışacağız.Bunun için Edirne’de AK Parti’nin oyları şaha kalkmalı. Oylar katlanmalı.Edirne’de AK Parti’nin milletvekili sayısı 1’den 2’ye, 3’e çıkmalı”dedi.

Konuşmaların ardından SKM’nin açılışı katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Açılışa Roman Mehteran takımıda renk kattı.

Açılış sırasında atılan konfeti ve el broşürleri ile kirlenen cadde yine Ak Parti gençlik kolları üyeleri tarafından temizlenerek eski haline döndürüldü ve çevreye olan bu duyarlı hareketleride dikkatlerden kaçmadı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30