banner78
banner25

Emir Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi!
 AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu biraraya geldi.

İstanbul Hisarüstü Metro hattı açılış törenine Başbakan Davutoğlu’nun özel davetlisi olarak katılan Emir, İstanbul’dan Edirne için güzel haberlerle döndü.

Açılış sonrasında Başbakan Davutoğlu ile birlikte Başbakanlık çalışma ofisine geçen Emir, Edirne için önemli projelerin sözünü aldı.

Emir’e destek sözü veren Başbakan Davutoğlu, Serhat Kenti Edirne’nin hak ettiği konuma gelmesi için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Başbakan Davutoğlun’dan almış olduğu destek ile Edirne’ye daha güçlü bir şekilde dönen Emir, Edirne’nin umudu haline dönüştü.

Edirne’nin görmediği hizmetleri bu dönemde göreceği sözünü veren Emir, en büyük hayalinin 40 yıl sonrada anılacak hizmetler bırakabilmek oluğunu anlattı.

Yeni Türkiye yolunda Şemsettin Emir’e de büyük bir görev düştüğünü dile getiren Başbakan Davutoğlu, bu süreçte milletin derdini kendine dert edinen insanlara ihtiyaç olduğunu vurguladı.

92 Yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış bir şehirde millete vekillik yapmanın büyük ve onurlu bir görev olduğuna dikkat çeken Emir, milletvekili olduğundan hiçbir kimsenin kapıdan boş dönmeyeceğini dile getirdi.

AK Parti Edirne Milletvekilliğinin açıklanmasının ardından kendisine gelen taleplerin tamamının çözüme kavuştuğunu hatırlatan Emir, bu seçimde AK Partiyi birinci parti yaparak Edirne’yi hizmet kervanına dahil edeceklerini söyledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30