banner78
banner25

Emir “12 milyon TL'lik ödenek yolda!“
Ak Parti adayı Şemsettin Emir ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Milletin derdini dert edinme düsturu ile yola çıkan Ak Parti birinci sıra adayı Şemsettin Emir, Edirne Ziraat Odasına gerçekleştidiği ziyarette çiftçinin en büyük sorunu olan ve tarlalarını bu yüzden bu yıl ekemeyen çiftçi için düğmeye bastı ve arazilerde bulunan kumların temzilenmesi için 12 milyon TL'lik bir ödenek çıkartı.
Bu müjdesini Edirne Ziraat odasına yaptığı ziyarette veren Emir;"Milletin derdi benim derdimdir.Tarım ve Maliye Bakanlığı ile görüşme yaptım.Bir kaç gün içinde ödeneğin ilk dilimi gelecek"dedi.

Arazilerde bulunan kumların temizlenmesi için 12 milyonluk bir ödenek çıkarmanın uğraşını verdiklerini anlatan Emir, Edirne'de yaşanan her sorunun takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yorulmaz, Ziraat Odası Başkanı Meclis Başkanı Erdal Akgün ve yönetimin hazır bulunduğu ziyarette sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yorulmaz, Çeltik ekiminin yaklaştığı bir dönemde hala arazilerde bulunan kumların hala temizlenmemiş olmasının büyük bir sıkıntı yarattığına dikkat çeken Yorulmaz, konu ile ilgilenen Emir' teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Emir'e ziyaretten dolayı teşekkür eden Yorulmaz, ziraat Odası'nın milletin yeri olduğunu bu kapının kendilerine her zaman açık olduğunu vurguladı.

"Üretici kazanırsa Edirne, Edirne kazanırsa Türkiye kazanır" diyerek üretmenin önemine değinen Emir, yeni Türkiye sevesi ile yola çıkan biri olarak Yarının bu günden daha iyi olacağı sözünü verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30