banner78
banner25

Elektrik kesintileri yıldırdı!

Uzun yıllar enerji nakil hatlarında yaşanmayan arızalardan dolayı büyük takdir toplayan Trakya Elektrik Dağıtım Aş. Son günlerde meydana gelen elektirk kesintilerinden dolayı büyük eleştiri alıyor.

Özelleştirme sonrasında enerji nakil hatlarının yer altına alınması sonrasında eskiye oranla hiç yaşanmayan elektrik kesintilerinin en ufak bir rüzgar ve yağmurda kesiliyor olması vatandaşın tepkisine neden oluyor.Sık sık arızaya geçen hatlarda meydana gelen arızaların gerekli hassasiyet gösterilmediğinden kaynaklandığını belirten vatandaşlar “kaç yıldır elektrik kesintisi nedir bilmiyorduk.Ne zaman ki firma değişikliği oldu ve ihaleyi bir başka firma aldı o zamandan bu zamana sürekli olarak elektrik kesintisi ve arızalarla karşı karşıya kalıyoruz”diyerek; Tredaş’tan sonra Trepaş isimli firmanın ihaleyi aldığını firma değişikliği ile kesintilerinde baş göstermeye başladığına dikkat çektiler.

Son yağan yağışlarda akşam üzeri özellikle yeni yerleşim bölgesinin büyük bir kısmında elektrik kesintisi yaşanması vatandaşın haklı eleştirisine neden oldu.Gece saat 21:30 da meydana Helen elektrik kesintisinden Şükürpaşa,Koca Sinan,Fatih ve Birinci Murat Mahallelerinin büyük bir kısmı etkilenirken, arıza bakım elemanlarını arıza tespiti ve gidermesi konusunda yoğun çaba harcadıkları belirtildi.Yaklaşık 2 saat süren kesintide polis ekipleri ise emniyet ve güvenlik için tedbirlerini olası hırsızlık olaylarına karşı tedbirini arttırdı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30