banner78
banner25

Ekmek arası esrar!

Uyuşturucu kaçakçılığında akıl almaz yöntemler kullanan uyuşturucu tacirleri gençleri zehirlemeye devam ediyor.

Bulgaristan’dan gelerek Kapıkule sınır kapısından yasal yollarla giriş yapan Bulgar plakalı aracı gelen ihbar üzerine takibe alan Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri durdurdukları araçta inceleme yaptı.Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilerek detaylı inceleme yapan ekipler narkotik detektör köpeği yardımı ile X9975KA plaka sayılı araçta bulunan tüm eşyaları aradı.Yapılan aramada çanta içinde bulunan ekmeklere tepki veren köpeğin uyarısını gören polis poşet içindeki ekmekleri açarak kontrol etti.Yapılan kontrolde ekmeklerin içi alınmış ve içerisine özel olarak paketlenmiş halde 511 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu tacirlerinin gümrük yetkililerini atlatmak için kendi yanlarında getirdikleri ekmekmiş gibi göstererek uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve bu yolla uyuşturucuyu ülkemize soktukları anlaşıldı.

Aracın sürücüsü M.K. ve eşi M.S.K. gözaltına alınarak haklarında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk dildiler.Mahkemeye sevk edilen şüpheliler uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı cezaevine gönderildiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30