banner137
banner25

Edirnespor bir yenilgi daha aldı!
 Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) temsilcimiz Edirnespor geçtiğimiz hafta ertelenen Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçının ardından ikinci mağlubiyetini 2-0'lık skorla kendi evinde Kocaelispor'a karşı aldı. Şiddetli lodos eşliğinde oynanan maçın devre arasında rakip takımın yedek kulübesinin bir bölümü devrilirken, maç sonunda bazı Edirnesporlu taraftarlar teknik yönetimi istifaya davet etti.

Son 4 hafta boyunca galibiyete hasret olan ve Çarşamba günü Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile oynadığı maçtan 4-1'lik skorla mağlup ayrılan kırmızı beyazlı temsilcimiz dün 25 Kasım Stadı'nda ağırladığı Kocaelispor'a 2-0 yenilerek taraftarları üzdü. Vali Dursun Ali Şahin'in de ikinci yarısını izlediği maça daha önce İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınmayacağı söylenen Kocaelispor taraftarının bir kısmı karar değişikliğiyle stada alındı.

Yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde başlayan maçta zaman zaman iki takım arasında tansiyon yükselirken etkisini hissettiren şiddetli lodos futbolcuların yanısıra yedek kulübesindekileri de vurdu. Maçın devre arasında boş kalan Kocaelispor yedek kulübesi şiddetli rüzgara dayanamayarak devrildi. Kulübe yine Kocaelisporlu futbolcular tarafından düzeltildi.

İlk yarısından itibaren iki tarafında kontrollü futboluyla başlayan maça takımlar şu kadrolarla çıktı;

Edirnespor:

Ufuk Tahtalı (Kaleci), Ömer Kesici, Samet Sarıkaya, Doğukan Çevik, Emirhan Özkan, Sertaç Ergen, Şükrü Can Yılmaz, Muhammed Emin Bakan, Aydın Tabak (Kaptan), Mahmut Recber, Yannick Alex Kore

Kocaelispor:

Kılıç Arslan Topuz (Kaleci), Kadir Gezer, Kadir Öğe, Murat Soner Başak, Mert Yavuz, Sefa Narin, Burak Süleyman, Sinan Pektemek, Mesut Özdemir Muhammet Emin Gül, Hamza Mutlu

İzmir Bölgesi hakemlerinden Efe Soysal maçın orta hakemliğini yaparken yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi'nden Mehmet Uslu, Kağan Pınar ve Arif Oktay üstlendi.

İki tarafından çoğunlukla kontrollü futbolu tercih ettiği maç oldukça gergin bir havada geçerken 17'nci dakikada penaltıyı bulan Kocaelispor, Burak Süleyman'ın gole çevirdiği penaltı vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçen ilk yarının ardından ev sahibi Edirnespor ikinci yarıya hızlı başladı. Kocaelispor'un kontrollü defansını geçemeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz 66'ncı dakikada Sinan Pektemek'in başarılı vuruşuyla 2'nci golü kalesinde görürken, maç bu skorla tamamlandı.

Öte yandan maç sonunda bazı Edirnesporlu taraftarlar 5 haftadır galibiyet alamayan takımın teknik ekibini istifaya davet ederek tepki gösterdi.

GRUPTA TOPLU SONUÇLAR

BAL 12’nci Grup’ta dün alınan toplu sonuçlar şöyle:

Çorlu Spor 1947 0–0 Lüleburgazspor

Kocaeli Demirspor 1-1 Bayrampaşa Tuna

Edirnespor 0-2 Kocaelispor

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor 0–1 Çengelköyspor

İstanbul Güngörenspor 1–0 Gebzespor

Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor 0-0 Ergene Velimeşespor

EDİRNESPOR BEŞİNCİ

Kocaelispor yenilgisiyle şampiyonluk yolunda büyük yara alan Edirnespor 12 puanda kalarak 5’inciliğe gerilerken, rakibi yeşil-siyahlılar ise 25 Kasım’dan ayrıldıkları 3 puanla 15 puanla liderliğe yükseldi. Çengelköyspor A.Ş’nin 1-0’lık Arnavutköy Belediye galibiyeti ile 14 puanla ikinci sıraya atladığı puan cetvelinin üçüncü sırasında ise bu hafta zorlu Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor deplasmanını bir puan ile kapatan Ergene Velimeşespor yer aldı. Grupta Arnavutköy Belediye’nin hala puanı bulunmuyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30