banner78
banner25

Edirne'de yine silahlar konuştu!

Son aylarda silahların konuştuğu kent olarak adı anılmaya başlayan Edirne’de yine silahlar konuştu.

Alacak verecek konusundan çıktığı tahmin edilen olay Londra asfaltı üzerinde bir iş yerinde meydana geldi.Ersin B.isimli şahsın çıkarttığı olayda polis memuru çıkan arbede sonucunda yaralanırken olayla ilgisi olan beş kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay ilk olarak Çavuşbey mahallesinde meydana geldi.Ersin B.isimli şahıs alacak verecek konusu ile alakalı olarak aradığı şahısların mahallesine giderek burada tartışmaya başladı.Silahların çekildiği tartışma daha sonra aynı kişilerin Londra asfaltı üzerinde bulunan iş yerinde devam etti.Ersin B. Kullandığı yabancı plakalı araç ile Londra asfaltı üzerinde bulunan iş yerine geldi ve burada iş yeri sahiplerine tehditler savurarak tartışmayı sürdürdü.Silahların konuştuğu tartışma daha sonra dışarıda devam etti.Ersin B. Olay yerinde yabancı plakalı aracı ile kaçmak isterken,karşı taraf aracı sandalye ve sopalarla tahrip etti.Yaya olarak kaçan Ersin B. daha sonra polis tarafından yakalandı.

Olayın polise haber verilmesi ile olay yerine gelen polis ekipleri Londra asfaltı üzerinde bulunan iş yerinde inceleme yapacağı sırada bu defada polislerle iş yeri sahipler arasında tartışma yaşandı.Çıkan arbedede biri komiser olmak üzere iki polis memuru hafif şekilde yaralandı.Olayın büyümesi sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi takviyesi yapıldı.Olay yerine inceleme yapmak üzere gelen polis ekipleri ise iş yerinin dışında ve içinde değişik yerlere isabet eden mermilerin tespiti çalışmasını yaptı.

Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan olay yerinde yaptığı ilk açıklamada 5 kişinin gözaltına alındığını iki polis memurunun hafif şekilde yaralandığını ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü kaydetti.




 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30