banner137
banner25

Edirne'de, ''Kolon ve Rektum Hastalıkları Cerrahisi'' Sempozyumu düzenlenecek
Edirne'de, ''Kolon ve Rektum Hastalıkları Cerrahisi'' sempozyumu düzenlenecek.
Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Levhi Akın, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 13-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezi'nde Kolon ve Rektum Hastalıkları Cerrahisinde 'Pratik Uygulama Esasları' başlıklı Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği (TKRCD) ilkbahar sempozyumu düzenleyeceklerini bildirdi.
Akın, ilkbahar sempozyumunda, minör kolorektal cerrahi, kolorektal kanser, enflamatuar barsak hastalıkları, kolorektal cerrahi komplikasyonlar ve fonksiyonel kolorektal hastalıklar ile ilgili pratik uygulama esasları, güncel bilimsel gelişmeler ışığında ele alınacağını ve özellikle günlük klinik uygulamalara yansıyan yönleri ile tartışılacağını kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30