banner137
banner25

Edirne’de dehşet!Bonzai içip ailesini katletti.

Edirne’nin Karaağaç mahallesinde bonzai dehşeti yaşandı.Edinilen bilgiye göre Karaağaç mahallesi Emirli Aralık sokak üzerinde ikamet eden Feyyaz D.isimli şahıs ağabeyi Bülent D.’nin evine geldi.Evde bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başlayan iki kardeş arasında artan gerginlik tırmanınca Feyyaz D. Aldığı keser ile ağabeyi Bülent D’nin başına vurarak ölümüne sebep oldu.Tartışmayı gören ve evde bulunan Bülent D’nin 10,11, ve 3 yaşında olan biri kız iki erkek çocuğunu da olayın görgü tanığı olacağı düşüncesiyle başlarına vurduğu keser ile önce öldüren ve sonra bahçeye çıkararak bir çekyatın üzerine koyduktan sonra yakan cani Feyyaz D. Bir süre olayı ört pas etmek için çaba sarf etti.Bu esnada mahalle sakinlerinin evde “yangın var” diyerek itfaiyeye haber vermesi sonrasında olay yerine gelen itfaiye bahçede bir çekyatın yandığını ve üzerinde 4 ceset olduğunu bildirdi.Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemede olayın cinayet olabileceği şüphesiyle olay mahallini kontrol altına alarak çalışma başlattı.Bu esnada kaçtığı belirlenen olayın şüphelisi Feyyaz D. Emirli Aralık sokak üzerinde üzeri kanlı bir şekilde yakalanarak gözaltına alındı.Polis ilk yaptığı kimlik tespit çalışmasında olayın şüphelisi Feyyaz D’nin bonzai kullanıcısı olduğunu ve hırsızlık başta olmak üzere oto kundaklama,gasp,uyuşturucu madde temini ve satışı olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkası olduğunu belirledi.Elleri kanlı olan olayın şüphelisi ifadesi alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler 10,11 ve 3 yaşlarında olan Büşra,Ertuğrul ve İsmail isimli kardeşler ile babaları Bülent D’nin başlarına aldığı ve olay mahallinde bulunarak kullanıldığı belirlenen keser darbeleri ile yaşamlarını yitirdiklerini ve delil bırakmamak için cesetleri yakmaya çalıştığını belirledi.

Olay sonrası açıklama yapan Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran olayın şüphelisi Feyyaz D’nin psikolojik sorunları olduğunu ve şüphelinin suçlu olabileceğine dair izlerin ve delillerin mevcut olduğunu belirterek soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirtti.

Mahalle halkı ise yaşanan olayın mahalleyi saran Bonzai satışından kaynaklı olduğunu belirterek İlgili yerlere sürekli olarak şikayetler yapılmasına rağmen yetkililerin gereğini yapmadığını ve olayın şüphelisi Feyyaz D’nin bonzai kullandığını ve olayı gerçekleştirdiği esnada da bonzai içtiğini kaydettiler. 


banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30