banner137
banner25

Edirne'de bir ilk!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Edirne’de bir ilke imza attı.25 Kasım Edirne’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 92’nci yılı kutlama törenlerinde Atatürk anıtına sunulan Valilik çelengini ilk defa Polis ve asker ile birlikte koydu.Daha önceki törenlerde İç İşleri Bakanlığı’na bağlı olan Emniyet Müdürlüğü’nün iki polisi ile beraber çelengi koyan İl Valisi, bu defa bir ilke imza atarak Dursun Ali Şahin döneminde asker ve polisin beraber taşıdığı çelengi Atatürk anıtına birlikte koydurttu.

Gerek AB uyum yasaları sürecinde gerekse Hükümet politikası kapsamında tek bir çatı altında toplanması düşünülen Polis ve Jandarma’nın ilk yansıması olarakta algılanan çelenk taşıma anı birleşmenin düşüncede olmadığını fiiliyatta da gerçekleştiğinin somur bir göstergesi olarak görüldü.

Çelengin Polis memuru ve İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Onbaşı eşliğinde taşınarak anıta sunulması hakkında bilgisine başvurduğumuz Vali Şahin “ben bunu diğer görev yaptığım illerde de yapıyordum.kendimden yaptım.Ama Edirne’de bir ilk”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30