banner78
banner25

Edirne sofrası Saraçlar'da kurulacak!
Edirne Belediyesi’nin her Ramazan Ayı Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdiği ’Edirne Sofrası’ 1 Temmuz 2016 Cuma Akşamı Saraçlar Caddesi’nde kurulacak. Edirne Halkı’yla iftar sofrasında buluşacak olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek, “Ramazan Ayı’nın en güzel gecesini, aynı sofrada ekmeğimizi paylaşarak yaşayalım” dedi.

Ramazan Ayı’nın bereketini tüm Edirneliler ile paylaşmak isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi’nde, Saraçlar Caddesi’nde Edirne Sofrası’nda vatandaşlarla bir araya gelecek.

Ramazan Ayı’nın en güzel yanının birlik beraberlik içinde geçirilen bir iftar sofrası olduğunu belirten Gürkan, 01 Temmuz Cuma Akşamı iftar saatinde Saraçlar Caddesi’nde kurulacak olan Edirne Sofrası’na tüm Edirne Halkı’nı davet etti.

Ramazan Ayı’nın en özel gecesi olan Kadir Gecesi’nde Edirne Sofrası’nda Edirne Halkı’yla bir araya gelerek Ramazan’ın güzelliğini paylaşacaklarını ifade eden Gürkan, “Barışın, hoşgörünün, huzurun ve güvenin başkenti Edirne’de; Edirne’nin güzel insanlarıyla ekmeğimizi, inancımızı, birliğimizi ve beraberliğimizi paylaşmak için aynı sofrada buluşuyoruz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30