banner78
banner25

Edirne O'na O Edirne'ye alışmıştı!

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 21 ilin Emniyet Müdürleri değişikliğinden Edirne’de nasibini aldı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Edirne iline atanan Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ dün gece yarısı yayınlanan genelge ile Mersin iline Emniyet Müdürü olarak atandığı belirtildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne ise polis Başmüfettişi görevinde bulunan Armağan Ahmet Erdoğan’ın atamasının yapıldığı belirtildi.

Yayımlanan genelgenin Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yer almasının ardından 21 ilin emniyet müdürünün yeri değişmiş oldu.

11 aydan buyana Edirne’de başarılı bir şekilde görevini sürdüren ve babacan tavırları ile dikkat çekerek kentin asayiş ve güvenliği için gece gündüz demeden mücadele veren Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ise yapılan atamadan dolayı üzüntü ve sevinci bir arada yaşadığını belirterek Mersin ilinin büyük bir il olduğunu ve Vatanın dört bir köşesinde verilecek olan görev için her zaman hazır olduğunu belirtti.Dr.Baştuğ “şehirlerin başşehri Edirne’den Mersin’e tayinimiz çıktı.Gönlümün yarısı burada.Belki aklımın yarısıda burada kalacak,Edirne daima gönlümün bir köşesinde yer tutacak.Allah mahcup etmesin.Takdir bu şekilde.Takdir edilmek güzel bir olay.Takdirle Mersin’e tayin olmak benim için onu verici bir olay.Allah’ım mahcup etmesin diyorum”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30