banner137
banner25

Edirne Ercan Biçer'i son yolculuğuna uğurladı!

MHP Edirne Belediyesi Meclis Üyesi ve İş adamı Ercan Biçer, Eski Camide öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, doğduğu köy olan Korucu köyünde defnedildi.

Gerek siyasi kişiliği gerekse renkli kişiliği ile bilinen ve Edirne’de herkesin gönlünde özel bir yeri bulunan Ercan Biçer dün gece geçirdiği ani rahatsızlık sonucunda Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun bakım servisine kaldırıldı.Burada rahatsızlığı artan ve giderek kötüleşen Biçer yapılan tüm müdahale ve uzun uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Şaka yapmayı seven ve esprili kişiliği ile bilinen Ercan Biçer’in ani ölümü yakınlarını ve sevenlerini derinden üzdü.Ölümü bile şaka gibi algılanan Ercan Biçer son yolculuğuna dostları,ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı.

49 yaşında hayata gözlerini yuman, evli ve iki çocuk babası Ercan Biçer’in cenazesi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak helallik alınmak üzere evine getirildi.Burada yapılan duaların ardından Biçer’in cenazesi iki yıl süre ile MHP Belediyesi Meclis üyeliği yaptığı gerekçesi ile Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın isteği ile Belediye önünde tören yapılmak üzere Başkanlık binası bahçesine getirildi.

Sevenleri,arkadaşları ve Meclis üyeleri ile Belediye çalışanlarının katıldığı törende konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Gürkan “benim için konuşmanın en zor olduğu anlardan birini yaşıyorum”diyerek “Ercan şakayı seven,çevresine enerji veren bir kişiydi.Hep Edirne için bir şeyler yapma gayretindeydi.Yaklaşık 2 yıldır da beraber çalışıyorduk. Edirne halkının verdiği görevle yetkiyle hep beraber el ele yönetmeye çalıştık. Ercan kardeşimiz çok ani bir şekilde bizleri derin üzüntüye boğarak çok şaşırtarak dün gece aramızdan ayrıldı. Tabi inançlı insanlar olarak Cenab-ı Allah’a teslimiyetimiz var. Bu iradeye karşı elimizden gelen bir şey yok. Ama şunu çok samimiyetle söylemek isterim ki Ercan dürüst, çalışkan, namuslu, Edirne için hep elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bir kardeşimizdi. İnançlı, değerlerine bağlı, vatanına, milletine, insanlarına bağlı, toprağına bağlı bir kardeşimizdi. Allah onu çok genç yaşta aramızdan aldı. Allah onun eksik kalan ömrünü evlatlarına versin. Ercan’ın hepimizin üzerinde hakkı da var emeği de var. Bugün gerçekten Belediye başkanlığımın en zor konuşması diyebilirim. Ercan sürekli sürprizler yapmayı seven bizleri şaşırtan biriydi. Yine bizi şaşırttı. Değerli Meclis üyeme Allahtan rahmet diliyorum. Kederli ailesine sabırlar diliyorum. Partisinin mensuplarına ve Edirnelilere baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.

Belediye önünde düzenlenen törenin ardından Ercan Biçer’in cenazesi omuzlarda Eski camii’ne getirildi.Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde Eski Cami bahçesi gelen kalabalığı almadığı gibi kalabalığın bahçe dışına kaldırımlara kadar taşmasına neden oldu.

Biçer’i son yolculuğuna uğurlamak için Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu ve Ertuğrul Tanrıkulu ve Belediye Meclis Üyeleri de tam kadro yerini aldı. Edirne’nin tanınmış iş adamlarından, siyasetin önde gelen isim ve teşkilatlarının yanı sıra, Edirne Belediyesi çalışanları, Edirne Halkı ve sevenleri Biçeri’i yalnız bırakmadı.

Babası Hacı Şerafettin Biçer,ağabeyi Özcan Biçer,oğlu Semih Biçer ve yeğenleri Şerafettin Biçer ile Ahmet Biçer ise cami avlusunda gelenlerin taziyelerini kabul ettiler.

Buradaki törenin ardından Ercan Biçer’in cenazesi doğduğu köy olan Korucu köy mezarlığına getirilerek Aile kabristanlığına dualar eşliğinde defnedildi.

Ercan Biçer’in yüksek tansiyona bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30