banner78
banner25

Edirne doktoruna sahip çıkıyor!

Edirne Devlet Hastanesi’nde doğada yetişen ve insan sağlığına yararlı ve zararlı otlar hakkında konuşma yapan ve konuyu Ergene kirliliği başta olmak üzere, Ergene ovasında yetişen otlar ve tahıllara getirerek insan sağlığı üzerinde yarattığı etkilere değinen Gastroenteroloji uzmanı Dr.Dilek Tucer’in Edirne Valisi Dursun Ali Şahin tarafından açığa alınmasına Edirne halkı sessiz kalmadı.

Konunun gündeme gelmesi ile adeta sosyal medyada ve ulusal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler için Edirnelilerde doktorlarına sahip çıkmak için sanal alemde toplanma çağırısında bulundu ve tepkilerini dile getirme kararı aldılar.

 Sosyal medyayı adeta sallayan görevden alma skandalına değişik kişi ve gruplardan yorumlar gelirken en büyük tepkinin Cumartesi günü saat 17:30’da Atatürk anıtı önünde verilmesi bekleniyor.

Edirne Devlet Hastanesinde görev yaptığı süre içerisinde branşı ile ilgili olarak gösterdiği başarıları gerek arkadaşları gerekse hastaları tarafından tescillenen başarılı hekimin kanserli hücreyi tespiti konusunda aranan isim olduğu biliniyor.

Cumartesi günü saat 17:30’da Atatürk Anıtı önünde toplanacak olan çok sayıda vatandaşın görevden alma ve doğruları söyleme konusunda hekimine sahip çıkması bekleniyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30