banner137
banner25

Edirne beyaza büründü!

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile Edirne’de kendini gösterdi.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kentin tamamını beyaz örtü ile kapladı.Edirne Belediyesine bağlı tuzlama araçları ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için çalışma yaparken,Karayolları ekipleri de TEM otoyolu ve ülkeye karayolu ile girişlerin yapıldığı Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarındaki ana yollarda kar küreme çalışması yaptı.

Trakya’nın genelini etkisi altına alan kar yağışının şu ana kadar ulaşımda bir sıkıntıya yol açmadığı,kar kalınlığının yer yer 3 ila 5 cm arasında değiştiği öğrenildi.Meteoroloji il müdürlüğü yetkilileri ise kar yağışının öğlen saatlerine doğru etkisini kaybedeceği ve Marmara’nın doğusuna doğru ilerleyeceği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30