banner137
banner25

Edirne araç zengini!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından elde edilen verilere göre Edirne ili kişi başına düşen araç sayısı bakımından en zengin illerin başında yer alırken araç yenileme konusunda da bu yerini kimseye kaptırmadığı ve Haziran ayında araç sayısında artış olduğu belirlendi.

Edirne'deki trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısının Mayıs ayı verilerine göre arttığını belirten TÜİK Türkiye İstatistik Kurumu Haziran ayında yapılan sayımda Mayıs ayına oranla 206 adet artış göstererek 125 bin 493'e ulaştığını belirledi.

Geçen yılın aynı ayında ki verilere göre 118 bin 645 adet olan araç sayısının bu yılki verilere göre 125 bin 493 olduğu, Mayıs ile Haziran ayındaki kıyaslamaya göre ise araç sayısında 206 adet artış gözlenerek Edirne’nin bir ay içinde en çok araç artışı gösteren iller arasında yer aldığını gözlemledi.

banner148
Anahtar Kelimeler:
EdirneArabaAraçZengin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30