banner137
banner25

Edirne Akşener'e

16 Nisan referandumu öncesinde “hayır”mitingleri düzenleyen Meral Akşener Edirne’de geniş katılımlı bir mitingle halka seslendi.

Düzenlediği mitinglerde engellemelerle karşılaşan ancak Edirne’de gördü tablo karşısında yüksek moral bulan Meral Akşener yaklaşık bir saat süren konuşmasında hayır deme gerekçelerini anlattı.

Saat 17:00’da Saraçlar caddesindeki miting alanına gelen Akşener’i çok sayıda vatandaşın yanı sıra MHP saflarında ayrılan kurmaylar karşıladı.Edirne’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Akşener’i miting alanında Keşan ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın karşılaması ve mitingi izlemesi dikkat çekti.

Meral Akşener konuşmasında 16 Nisan günü “evet” denilmesi halinde tek başlı adamlığın başlayacağını belirterek dış devletlerin bunu istediğini ve bunun başarılması durumunda kolay kontrolün ele geçirileceğini Amerikalı CİA direktörünün raporlarında açıkça anladıklarını belirtti.

Akşener FETÖ terör örgütünün yaptıklarının ve özellikle sınav soruları çalınarak sınavlarla kurumlara yerleştirilenlerin hakkı olan kişilerin haklarını gasp ettiğine dikkat çekerek FETÖ’ye meydandan bela okudu ve “Allah Belasını versin” diyerek cemaate gönderme yaptı.

CİA direktörünün raporlarına göre “Başbakan’ı ikna ediyoruz,parlamento ayağa kalkıyor.Cumhurbaşkanının ikna ediyoruz Bakanlar ayağa kalkıyor.Öbürünü ikna ediyoruz Yargı ayağa kalkıyor,dolayısıyla birbirini kontrol eden bir sürü mekanizma var.Amerika’nın çıkarları hayata geçirtmede biz bu Cumhuriyette zorlanıyoruz,imkan bulamıyoruz.Onun için tek adam rejimine Türkiye gitmelidir.Bir kişinin bütün gücü üzerinde topladığı bir rejimi desteklemeliyiz.Çünkü bir kişiyi ikna etmek kolay.Şayet o kişiyi ikna edemediğimiz takdirde onu ayak altından çekmek kolay”dediğini aktaran Akşener Ak Partililere seslenerek “16 Nisan’da vereceğiniz bir hayır oyu Amerika’nın CİA direktörünün bu sözlerini açığa çıkaracak ve yere düşürecektir.Ve en büyük iyiliği Recep Tayyip Erdoğan’a yapacaksınız.Partinizde,Cumhurbaşkanını da yerinde durmaya devem edecek”dedi.

Hayır oylarının Türkiye’de önde olduğunu ve yüzde 45 evet,yüzde 55 hayır oyunun önde olduğunu aktaran Akşener “herkes yakınlarını,tanıdıklarını arasın ve Türkiye’nin geleceği için hayır oyu isteyeceksiniz”dedi.

Akşener’in konuşması sürekli olarak hayır sloganlarıyla kesilirken binlerce kişi Akşener’i ilgi ve merakla dinledi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30