banner137
banner25

Ecel sırada yakaladı!
Maarif caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi,iki kişide yaralandı.
Kaza bu sabah Maarif caddesi üzeri Balıkpazarı caddesi kesişme noktasında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Tekin Kırcan idaresindeki 22 M 0169 plakalı Serhad Birlik kooperatifine ait minibüs, Maarif Caddesi istikametinde seyir halindeyken Emniyet Müdürü konutunun bulunduğu noktadaki Balıkpazarı caddesine yaklaştığı sırada aşırı hız ve dikkatsizlik neticesinde yol üzerindeki mazgal çukuruna vurarak direksiyon hakimiyetini kaybetti.Bir anda yan yatan minibüs bu sırada taksi durağında bulunan ve taksicilik yapan Serkan Açış’ın üzerine devrildi.Kaza sonrası devrilen minibüsün altında kaldığı görülen iki Serkan Açış olay yerine gelen itfaiyeye ait kaza kırım ekibi ve 112 ekipleri tarafından ağır yaralı bir şekilde devrilen minibüsün altından çıkartıldı.
Yine aynı yerde bekleyen ve seyyar manavı bulunan Orhan Çakırcı ise devrilen minibüsün altında kalan ikinci kişi oldu.Ancak Çakırcı şans eseri minibüsün altında yaralı olarak çıkartıldı ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı.
Devrilen minibüsün sürücüsü Tekin Kırcan ise minibüsü bırakarak bir taksi yardımı ile olay yerinden kaçarcasına yaralı bir vaziyette hastaneye kendi imkanları ile gitti.Öğrenildiği kadarı ile sürücü Tekin Kırcan’ın kaza mahallinden linç edilme korkusu ile kaçtığı ve kendi imkanları ile yaralı olarak hastaneye gittiği öğrenildi.
Olayı görenler ise bahse konu minibüsün çok hızlı geldiğini, yol üzerinde bulunan ve hafif çukur şeklindeki yağmur mazgallarına girdiğini ve direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki 22 T 0184 plakalı ticari taksiye ve Balıkpazarı caddesini araç trafiğine kapatan hidrolik dubalara,ardından taksi sürücüsü Serkan Açış’a ve manav Orhan Çakırcı’ya sonrada yanında bulunan 34 GB 5773 plakalı araca çarparak durabildiğini ifade ettiler.
Görgü tanıkları taksici Serkan Açış’ın aracını durakta sıralama için ileri aldığını ve geri yaya olarak döndüğü sırada devrilen minibüsün altında kaldığını ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüsnü akpınar 12 yıl önce

yolda çukur ya da mazgal bile olsa aracı devirmek devirmemekten daha zordur. acaba cep telefonuylamı konuşuyordu? malum minibüs sürücüleri cep telefonuyla konuşmayı seviyorlar. lütfen araç kullanırken cep telefonu kullanmayın.

Avatar
edirne ögrenci @hüsnü akpınar 11 yıl önce

serhad birlik firmasına yönelik olan yorumunuz ahlak kurallarına uygun bulunmamıştır.

banner30