banner137
banner25

Dortmund gümrüğe takıldı!

Galatasaray'ın Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde konuk edeceği Almanya’nın Borussia Dortmund, futbol takımının malzemelerini taşıyan otobüs Kapıkule’de yaşanan sistem arızasının yanında aracın sigortasının olmamasına takıldı.

Futbolcularının hava yolu ile,antrenman yapacağı malzemelerinin ise karayolu ile otobüste getirilen Borussia Dortmund futbol takımının otobüsü ülke genelinde yaşanan ve gümrük işlemlerinin yapıldığı sistemin çökmesi üzerine Kapıkule gümrüğünde uzun süre bekledi.Akşam saatlerinde İstanbul’da olması planlanan takım otobüsünün Kapıkule Gümrük sahasında sistem sorunundan dolayı aksaklık yaşaması otobüste bulunan kulüp görevlilerinin farklı yorumlarına neden oldu.

Otobüsün kasıtlı olarak tutulduğu yönünde yorumların yapıldığı gümrük sahasında,yetkililer tarafından sistem arızası olduğu yönünde yapılan açıklama ile tatmin olan kulüp görevlileri, diğer araçların giriş ve çıkış yapamadığını görünce beklemekten başka yapacakları olmadığına inandılar.

Otobüsün içinde kulübe ait formalar,malzemeler ve diğer eşyaların olduğu ve bu gece İstanbul’da olmasının planlandığı ifade edildi.

Otobüs, sistemin açılması ve aracın sigorta sorununun çözülmesinin ardından kısada olsa yaşanan gecikmenin ardından yoluna devam etti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30