banner78
banner25

Devrilen ağacın altında kaldılar!
Edirne Kent Ormanında bir ağacın rüzgardan dolayı devrilmesi sonuncunda üç kişi yaralandı.Edirne Güzel Sanatlar Lisesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek okulu fotoğraf bölümü öğrencilerinin Kent Ormanında fotoğraf çekimleri için çalışma yaptıkları sırada bir ağaç rüzgarın etkisi ile yola devrildi.Bu sırada yoldan geçen 40 kişilik öğrenci grubunun üzerine doğru düşen ağaçtan üç öğrenci kaçamadı ve çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Ders konusu gereği Söğütlük Kent ormanını fotoğraf çekimleri için konu alan ve sabah saatlerinde başlayan çekimlerini sonlandırdıktan sonra dönüşe geçen öğrenci ve öğretmenler yolda yürürken rüzgarlı havanın yarattığı etkiden dolayı bir ağaç yola doğru devrildi.Devrilen ağaçtan kaçmayı başaran öğrencilerin şansı yardım ederken üç öğrenci ağacın üzerlerine düşmesi sonucunda çeşitli yerlerinden yaralandılar.Ağacın altından arkadaşları tarafından çıkartılan üç öğrenciye ise ilik müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.Meltem Sarıçam, Ayşe Kut ve Merve Güldibi isimli öğrencilerin yaralandığı olayda öğrencilerin ayak ve boyun kısımlarından yaralandıkları ve tedavileri için Devlet Hastanesine sevk edildikleri belirtildi.
Olayı gören arkadaşları ise havanın rüzgarlı olduğunu ve bir anda ağacın devrilmeye başladığını gördüklerini ancak üç arkadaşlarının kaçamayarak dal ve ağaç gövdesinin çarpması sonucunda yaralandıklarını belirttiler.
Devrilen ağaç ise olay yerine gelen itfaiye görevlileri ile yakında bulunan askeri birliğin askerleri tarafından kaldırılarak kenara alındı.
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre ise kentte sabah saatlerinden bu yana hızı 30-35 km yi bulan rüzgar esintisi olduğu ve gün boyu rüzgarın etkisini sürdüreceği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30