banner78
banner25

Cumhuriyet için taşkın dinlemediler!

Yarın yapılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için kışlalarından çıkarak tören alanına gün evvelinden giden tank taburuna ait zırhlı araçlar taşkın sularını aşarak yollarına devam ettiler.

Son günlerde yağan aşırı yağışlar sonarsında Meriç nehrinde yükselene su seviyesi alçakta kalan kesimlerdeki bazı alanlara taşınca Jandarma ekipleri tedbir amaçlı Süvari köprüsüne bağlanan Bosnaköy yolunu ulaşıma kapattı.Yolun kot seviyesinin düşük olmasından dolayı suyla kaplanan yoldan araç geçişine izin vermeyen Jandarma ekipleri, yarın yapılacak törenler için geçiş yapacak zırhlı birliklerin derin sulardan geçişine izin verdi.

Rütbeli personelin nezaretinden geçişini yapan tanklar kısa sürede suyu yararak Süvari köprüsü istikametine doğru ilerlemelerini sürdürdüler.

Karaağaç’ta bulunan birliklerinde tören alanına intikal için çıkış yapan zırhlı araçlar yarın yapılacak resmi tören geçişi için tören alanındaki yerin yakınında beklemeye başladılar.Geçişi gören bazı vatandaşlar “Mehmetçik her koşulda görevini yapıyor”diyerek alkışlarla tankçılara destek verdiler. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30