banner78
banner25

Çöpler alınmıyor mu?
Yeni yerleşim bölgesinde her geçen gün artan çöp dağları çöplerin sisteöli bir şekilde alınıp alınmadığı sorusunu akıllara getirdi.
Daha önceki yıllarda kentin temizliğinden sorumlu Şafak Temizlik firması tarafından çöplerin sistemli bir şekilde alındığını belirten vatandaşlar son zamanlarda sistemde sapmalar olduğunu oluşan çöp dağlarından net bir şekilde anladıklarını dile getirdiler.
Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ilköğretim okulu çevresine çöp kamyonunun uğramadığını belirten vatandaşlar belediyeye bu konuda tepkili.
Belediyenin ilgili müdürlüğünün eskisi gibi denetim yapmadığını belirten vatandaşlar “daha önceleri bu kadar çöp olmazdı.Nüfusta artışta olmadı.Ancak bu kadar çöp neden toplanıyor bunu anlayamadık.Bunun tek bir sebebi var.Oda çöplerin alınmadığıdır”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30