banner137
banner25

Çocuk şube yeni yerinde!

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu.

Daha önce Kıyık Caddesi üzerinde hizmet veren şube, Umur Bey Mahallesi Harbiye Çeşme Sokağa taşındı.

Askeri amaçlı kullanılan yeni bina Milli Savunma Bakanlığı’na yapılan talep sonucunda emniyete tahsis edildi.

Tahsisin yapılmasından sonra başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı.

Tam donanımlı olarak elden geçirilen bina, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın katımıyla hizmete açıldı.

Törende konuşan Vali Dursun Ali Şahin, bölgenin asayişine hizmet edecek bu binada görev yapacak personelin güzel bir çalışma ortamına kavuştuğunu söyledi.

Emniyet müdürlüğünün 13 ayrı binada hizmet verdiğini anlatan Şahin, sadece bu binaların korunması için 60-70 polise ihtiyaç bulunduğunu kaydetti.

İki ilçeye yetecek sayıda memurun bu binaları koruduğunu kaydeden Şahin, “Ama devletimiz var olsun, yüce devletimiz 40 milyona yakın bir meblağla bitirilecek olan emniyet müdürlüğü hizmet binası yürürlüğe girdiğinde bütün hizmet birimleri aynı binanın çatısı altında toplanacak. Ve o şekilde hem polis memurlarından tasarruf edilmiş olacak hem de hizmetin daha akıcı bir şekilde yürütülmesi sağlanmış olacak.” dedi.

Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ise Çocuk Şube Müdürlüğü’nün Kıyık Caddesi’ndeki ek hizmet binasında oldukça kısıtlı imkânlar ve zor şartlar altında hizmet verdiğini belirtti.

Erdoğan, yeni hizmet binasının günün şartlarına uygun, çocuklara ve Edirne’ye yakışır bir şekilde teşkilata kazandıran Vali Dursun Ali Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Şahin ve diğer protokol üyeleri şubenin açılış kurdelesini kestikten sonra şubeyi gezdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30