banner137
banner25

CHP Milletvekili Gürkan“nesillerimizi zor günler beklemektedir''
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, eğitim sisteminde yapılmak istenen değişiklikle, eğitim sistemi ve geleceğin emanet edilecek nesilleri zor günlerin beklediğini savundu.
Gürkan, Öğretmen Okulları'nın 164. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, eğitimin bir ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti. Eğitim sisteminde yapılmaya çalışılan değişikliklere rağmen geleceğe sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
''Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 'Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır' sözüyle, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecekteki çerçevesini çizmiştir. Bugünlerde eğitim sistemimizde yapılmak istenen kanun teklifiyle, eğitim sistemimizi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi zor günler beklemektedir. Bizler geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30