banner137
banner25

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Atılgan Genel için yereli kazanmamız şart!
CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz Pınar Atılgan, ''Eğer biz genel seçimde, hükümete talipsek, bir şekilde yerel seçimleri kazanmamız gerekiyor. Çünkü, başarı yerel seçimlerden geçiyor'' dedi.
Atılgan, partisinin Edirne il teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçim hattına girildiğini ve sahalarda olmanın zamanının geldiğini söyledi.
CHP çatısında siyaset yapmak isteyenlere kucak açılmasını isteyen Atılgan, ''AK Parti'nin 2023 hedefi var biliyorsunuz, umarım buna ulaşamayacaklar, bunlar bizim sayemizde olacak. CHP'nin çalışmalarına bağlı. Salonlar içinde kapalı kalıp, birbirimizi yersek, dedikodu üretip, başarılı olanların ayağına çelme takarsak, katkı sağlamazsak iki sene sonra bu salondaki kadınları da bulamayız. Onun için her gelen, CHP çatısına gelmek isteyen, kim olursa olsun kılığı kıyafeti hiç önemli değil, dışlamayalım. O insanları içimize alalım. Bizim bunu yapma lüksümüz yok. Önümüzde seçimler var, genel seçimde biz hükümete talipsek, yerel seçimleri kazanmamız gerekiyor, çünkü başarı yerel seçimlerden geçiyor'' diye konuştu.
Atılgan, yaklaşan seçimler öncesi sahada çalışacak partili kadınlara da çalışmaları sırasında dikkat etmeleri gereken konuları aktardı.
Partililerine kılık, kıyafetlerine dikkat etmeleri ricasında bulunan Atılgan, ''Özellikle kırsal kesimlerde çalışırken, kıyafetlerimize dikkat etmeliyiz. Ramazan günlerine denk gelen çalışmalarımızda oruç tutmayan veya tutamayan arkadaşlarımızda yeme içmelerine tutanlara karşı saygı duyarak, özen göstermeli. Kadın kolları ilkeli ve kurallı bir şekilde alanlarda'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30