banner137
banner25

Ceylan istifa etti!
Edirne’nin tanınan kişiliği, Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Edirne Arama Kurtarma Derneği yönetim kurulu üyesi Serhad Ceylan dernek yönetiminden istifa etti.
İstifasının gerekçesini son günlerde CHP saflarında başlamış olduğu siyasi hareketin sonucu olduğunu yaptığı yazılı açıklama ile aktaran Ceylan, CHP il yönetiminin değişmesi ile bazı dengelerin değiştiğini ve yeni parti yönetimi ve önde gelen isimlerin,buradan hareketle EDAK’ı hedef alabileceği ve aradaki iş birliği protokolünün zarar görebileceği düşüncesi ile istifa etmeyi uygun gördüğünü belirtti.
Ceylan istifa gerekçelerini şöyle aktardı;
“Kuruluşundan bu yana (aralık 1999)büyük bir onurla görev yaptığım,4 yıl başkanlığını yürüttüğüm ve bir çok operasyonda görev aldığım bir çok vatandaşımızın acısını paylaştığım,EDAK(Edirne Arama Kurtarma Derneği) yönetim kurulu üyeliğinden ayrılıyorum.
Tek amacı insan hayatı kurtarmak olan bu dernek maalesef ,siyasete alet edilerek benim yönetim kurulu üyesi olmam sebebiyle,baskı altına alınmak istenmektedir.Edirne için büyük bir kazanım olan EDAK bugüne kadar gerek şehrimizde gerekse ülkemizde büyük saygınlık kazanan bir sivil toplum örgütüdür.Bugüne kadar asla siyasete alet olmamış ve olmayacaktır.
Derneğimizin onursal üyesi olan sayın Belediye Başkanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da EDAK için elinden gelen desteği sağlayacağından hiç kuşkum yoktur.Kendisinden tek istediğim bu dernek için vermiş olduğu sözleri tutmasıdır.Bu bakımdan aramızda yaşanan anlaşmazlıkların partiler üstü bir sivil toplum örgütü olan EDAK’a zarar vermemesi için yönetim kurulu üyeliğinden ayrılıyorum”diyerek istifasının gerekçelerini aktardı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak ÇEKVER 12 yıl önce

aklin yolu birdir...zaten hem siyaset hem böylesine güzide bir dernekte görev almak tabiki insani hedef haline getirir...edak her şeyin üstünde bir kuruluştur...değerli arkadaşim serhat ceylan'in böylesine doğru bir karar almasi hem kendi açisindan hem de dernek açisindan faydali olacaktr.. serhad ceylan'a siyasi yaşaminda başarilar diliyorum.

banner30