banner137
banner25

Çeribaşı Noel baba gibi!
Edirne Romanlarının başı olarak bilinen Çeribaşı Fikri Ocak yeni yıla sayılı zaman kalan ekibi ile dolaşarak Edirne cadde ve sokaklarında renkli görüntülere sahne oldu.
Sosyal yönü ile tanınan Çeribaşı Fikri Ocak bastırmış olduğu el ilanları ile kent merkezinde ki iş yerlerini dolaşarak hem vatandaşın hemde esnafın yeni yılını kutladı.
Davul,zurna ve saksafon eşliğinde çalınan 9-8 lik oyun havaları eşliğinde dağıttığı el broşürleri ile esnaftan yardım toplayan ve toplandığı yardımları hayır işlerinde harcayan Ocak Trakya ve Edirne Çeribaşısı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “2012 yılından 2013 e geçiyoruz Edirne’min ve Türkiye halkının yeni yılın kutlarım.Ben çeribaşı olarak bir farklılık yaratmak istedim.Çeribaşı demek alıp parayı cebe koymak demek değil.Ben bugüne kadar 275 çocuğumuzu sünnet ettirdim ve 1876 öksüz çocuğumuzu giyindirerek fakir bir kardeşimize de ev yaptırdım”diyerek yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30