banner78
banner25

ÇED tamam!
 Edirne Belediye Başkanlığı’nca, Edirne’nin en büyük sorunlarından biri olan çöp sorunu ile başlatılan Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi ile ilgili, en önemli adım olan ÇED Raporu alındı.

Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Keskin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Edirne’mizin en büyük sorunlarından biri olan çöplük sorununu çözüme kavuşturmak adına, Belediye Başkanımız Recep Gürkan’la birlikte çalışmalarımız göreve geldiğimiz ilk günden buyana hızla devam ediyor.

Bu kapsamda, Edirne Katı Atık Birliği (EDİKAB) olarak, Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi’yle ilgili, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapmış olduğumuz başvuru sonuçlandı. Ve, Düzenli Depolama Çöp Sahası Projesi için ilk ve en önemli adım olan ÇED Raporu alındı. Böylece, Edirne’mizi yıllardır süren çöplük sorunundan kurtaracak olan bu proje için hiçbir yasal engel kalmamış olup, hayata geçirmek adına çalışmalarımız hızla devam etmektedir.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30