banner137
banner25

Canları hiçe saydı!
Edirne merkeze bağlı Havsa ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan araç Edirne il merkezine kadar kovalandı.Durdurulan aracın içinden 12 adet mülteci çıktı.
Saat 23:30 sularında Havsa ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yolda uygulama yaptıkları esnada bir aracın dur ihtarına uymaması üzerine takibe başladı.Tüm uyarılara rağmen durmamakta ısrarlı olan 34 EN 1098 plaka sayılı aracı takibe başlayan ekipler durumu il merkezindeki polis ekiplerine bildirdiler.Uzun süren kovalamacaya rağmen durmamakta kararlı olan kapalı kasa kamyonet Tıp Fakültesi kavşağına geldiği esnada ekipler tarafından durduruldu.

Sürücüyü araçtan indirerek ellerini kelepçeleyen polis ekipleri araç içinde yaptıkları kontrolde kamyonetin iç kısmında sıkışık durumda oturan 12 yabancı uyruklu şahsı gördü.Mülteci kaçakçılığı yaptığı anlaşılan M.Ü.nün mültecileri İstanbul’dan aldığı ve Edirne’de bırakacağı anlaşıldı.Çorapçıda çalışan M.Ü.nün emanet adını verdiği mültecileri teslim ettikten sonra gece İstanbul’a döneceği ve sabah çorap satma işine gideceği öğrenildi.Yapılan çalışma sonrasında yakalanan 12 mülteci ve sürücü M.Ü. gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.Haklarında hazırlanacak evrakların ardından M.Ü.nün Cumhuriyet savcılığına sevk edileceği mültecilerin ise yabancılar barınma evine gönderileceği belirtildi.
Polis ekipleri ise yapılan kovalamaca da sürücü M.Ü.nün yakalanmamak için aşırı hız yaptığı ve uzun süre kaçmayı başardığı kendi canı başta olmak üzere araçta bulunan 12 kişinin canını hiçe saydığını söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30