banner78
banner25

Canı hiçe saydı!

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ait olduğu bilinen resmi bir aracın motor kısmına giren kedi vatandaşları seferber etti.

Görevli memur tarafından park edilen aracın kısa süre içinde motor kısmına giren ve gelen miyavlama sesleri üzerine araca yönelen vatandaşlar kediyi çıkartmak için adeta seferber oldu.

Görevli memurun gelemsi ile aracın motor kaputu açılan ve buradan kediyi çıkartmak için uğraş veren vatandaşların bu çabası sonuç vermeyince,aracını beklemeye alması beklenen görevli memur işi olduğunu öne sürerek aracı sanayiye götüreceğini ve orada çıkartacağını söyleyerek aracı ile olay yerinden uzaklaştı.

Duruma anlam veremeyen vatandaşlar aracın sürücüsü memurun kediyi düşünmediğini ve aracı hareket ettirmesi ile kedinin ölümüne neden olabileceğini söyleyerek “o kedi sanayiye gidene kadar zaten ölür.Kedinin çıkartılmasının bekleyeceğine aracı alıp gitmesi doğru değildi”diyerek görevli memura sitemde bulundular.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30