banner137
banner25

Camdan fırladı!

Karaağaç yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Karaağaç istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 22 AN 450 plakalı araç ile yine aynı yönde seyir halinde olan 22 HS 130 plakalı aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Görgü tanıkları ve sürücülerin yanında bulunan kişilerin ifadelerine göre 22 AN 450 plakalı aracın sürücüsünün yolun sol tarafında bulunan bir işletmeye girmek üzere dönüş yapmak istediği, bu sırada arkadan gelen 22 HS 130 plaka sayılı aracın sürücüsü Y.Ö'nün önde giden araca sol yan kısmından çarparak maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazasına neden olduğu sürücünün camdan fırladığı ifade edildi.

Çarpmanın etkisi ile 22 HS 130 plakalı aracın sürücüsünün camdan fırladığı ancak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı belirtilirken diğer aracın sürücüsünün de hafif şekilde yaralandığı ve olay yerine gelen ambulansın sağlık ekibi tarafından ilk tedavilerinin yapılarak Edirne Devlet Hastanesine sevk edildikleri ve sürücülerin alkollü olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30