banner137
banner25

Çadır tansiyon çıkardı!

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde Saraçlar caddesi üzerinde kurulu “evet” çadırını ziyaret eden CHP’li Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın “hayır”çadırını görememesi tansiyonunun yükselmesine neden oldu.

Geçtiğimiz hafta kentin en işlek caddesine “evet” çadırı açan Ak Parti Edirne  il teşkilatından sonra CHP teşkilatı da “hayır”çadırı açmış ancak kısa bir süre kurulu kaldıktan sonra çadır toplanmıştı.

Bugün bir dizi etkinlik için Saraçlar caddesine gelen CHP’li Belediye Başkanı Recep Gürkan “evet”çadırını ziyaret etmek istedi.Çadır içerisinde gençlerle konuşan ve bilgi alan Gürkan,daha sonra caddenin üst tarafında kurulu olduğunu sandığı “hayır”çadırına doğu yöneldi.Çadırın yerinde olmadığını gören ve sinirlenen Gürkan yanındakilere tepkisini dile getirerek “CHP’li Belediyeyiz ama çadırımız yok”şeklinde yorumda bulundu.Aracına doğru ilerlediği sırada çadırın kurulu olduğu yerde Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından kurulan standı gören Başkan Gürkan burada tansiyonunu ölçtürdü.

Ölçülen tansiyonunun 13/9 mmHg çıkması üzerine şaka yolluda olsa “çadırın olmaması biraz canımı sıktı.Tansiyonun yüksek olmasında çadırın biraz payı var tabi.Bunun hesabını Belediyeye geçince soracağım”demesi gülüşmelere neden oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30