banner78
banner25

Caddeler yine göl oldu!
 Edirne'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış kente bildik görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Kısa sürede etkisini gösteren sağanak, bazı ana cadde ve ana arterlerde su birikintilerinin oluşmasına neden olurken alçak kesimlerde kalan bazı caddelerinde suyla kaplanmasına sebep oldu.

Sağanak yağışın iş çıkışı saatlerine denk gelmesi nedeniyle bir çok noktada araç trafiği durma noktasına gelirken,göle dönen caddelerde araçlar ilerlemekte zorlandı.Vatandaşlar ise uzun süre iş yerlerinden çıkamazken, çıkmayı başaranlar minibüs duruklarında uzun süre beklemek durumunda kaldılar.

Yağmur özellikle Talatpaşa asfaltı başta olmak üzere, Doktor Sadık Ahmet Caddesi ve Güngör Mazlum caddelerinde yoğun su birikintileri oluşmasına neden oldu.Belediye ekipleri su baskınlarının yaşandığı bölgelerde ise kurulan motopomplar vasıtası ile suyun tahliyesini gerçekleştirdiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30