banner137
banner25

Bunun adı çifte standart!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi yine bir ilke imza atarak yıllar sonra Meriç nehri kıyısında bulunan kaçak yapılara karşı bayrak açtı ve kendi binasından önce şahıslara ait olan nehir kenarındaki yapıları mühürletmeye başladı.
Bilindiği gibi DSİ taşkın sahası içerisinde yer alan ve yapılaşmaya kanun kapsamında kesinlikle izin verilmeyen Meriç nehri kenarında mantar gibi çoğalan yapılara Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “dur” dedi ve ilk mührü iş adamı Recep Zıpkınkurt’a ait olan villaya vurarak yapılaşmaya karşı olduğunu gösterdi.
Kendisine ait olan ve ruhsatı bizzat kendisi tarafından verilen nehir kenarındaki ruhsatlı evinin yanında başka ev istemediği açıkça anlaşılan başkan Sedefçi’nin çiftçilere ses yaptığı gerekçesi ile çevre timlerince cezai uygulama yaptırmak istemesinin ardından şimdide kendisinden daha güzel ve kendisine yakın olan evlere gözünü diktiği ve mühürletme işlemine başladığı öğrenildi.
Kaçak yapılara göz açtırmayacağını açıkça gösteren Sedefçi’nin bu tutumu ise nehir kenarında evleri bulunanlar tarafından sert bir dille eleştirildi.Mühürletme işlemine başladığı öğrenilen Sedefçi’ye ateş püsküren konut sahipleri “önce kendi oturduğu ve ikincisinin yapımına başladığı evine baksın.Oturduğu yerden kendi evini yasal hale getirdi.DSİ ve diğer yetkililer ise uyuyor.Evine gelip gidenlerin görüntülendiği gerekçesi ile rahtsız olmuş olacak ki çevresinde bulunan evleri mühürletme kararı almış”diyerek yapılan çifte stndardı eleştirdiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30