banner137
banner25

Bumu çağdaş ulaşım!
Edirne Belediyesi tarafından uzun bir süredir yapılmaya çalışılan ve adeta arap saçına dönen kent içi ulaşımda sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor.
Yapılan her yeni düzenleme sonrasında adeta yeni bir sancının yaratıldığı ulaşımda sadece değişen isimler olurken vatandaşın bekleme sıkıntısının hiçbir zaman değişmemesi tepkilere neden oluyor.Ulaşım konusunda toplu taşıma araçlarını tercih eden çok sayıda vatandaş duraklarda uzun süre beklerken en çok mağduriyetin yaşandığı kesim ise öğrenimlerini görmek için Üniversiteye derslerine gitmeye çalışan öğrenciler oluyor.

Sabah derslerine yetişmek için erken kalkan ancak yarım saati aşan durak beklemeleri ile adeta hayatları duraklarda geçen öğrenciler ulaşımın kentte büyük sorun olduğunu ve Türkiye’nin bir başka ilinde bu tür bir beklemenin yaşanmadığını belirtiyorlar.Sorunun en kısa sürede düzeltilmesi için yetkililerin önlem alması gerektiğini belirten öğrenciler “paramızla rezil oluyoruz.Hem en pahalı taşıma sistemine ödeme yapıyoruz hemde bekliyoruz.Dahası araca binsek bile kucak kucağa gidiyoruz”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30