banner137
banner25

Bu nasıl tadilat?
Edirne’de faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda yaşanan gelişmeler görenleri hayrete düşürüyor.
Açıldığı günden buyana çeşitli tadilat ve plan değişiklikleri ile gündeme gelen ve yapımı sırasında da çeşitli spekülasyonlara yol açan akaryakıt istasyonunda yaşanan gelişmeler akıllara durgunluk veriyor.Belediye yetkililerinin gözü önünde önce yapısal anlamda kaymaların yaşandığı ve tehlike arz ettiği akaryakıt istasyonunda sırasıyla imar ile ilgi,li sorunların baş göstermesi ve akaryakıt tankları yanına otel inşaatı ruhsatı verilmesi değişik yorumlara neden olurken son yaşanan olayda bu kadarını da pes dedirtti.
Yapılan tadilat sırasında akaryakıt satışını kesmesi kanunlar ve yönetmeliklerle belirlenen akaryakıt istasyonunda elektrik kaynağı ve oksijen kaynağı ile iş yapılırken araçlara da LPG ve benzin satışına devam ediliyor.
Edirne Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından denetlenmesi gereken istasyonda yapılan satışın tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar “insan hayatı bu kadar ucuz mu?Hem ateşle yaklaşma diye yazı asacaksın ama ateşin içinde akaryakıt satışı yaptıracaksın.Yetkililer uyuyor mu yoksa görmezden mi geliniyor”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30