banner78
banner25

Bu makamda süt tüketiliyor!

Göreve geldiği günden buyana Edirne’de başarılı işlere imza atan ve Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün adından sıkça söz ettiren İl Müdürü Orhan Sarı kurumunda yarattığı farkındalıkla dikkat çekiyor.

Tarımın Edirne’de gelişimine destek veren ve Bakanlık projelerini en üst seviyede görevli olduğu ilinde uygulamaya çalışan İl Müdürü Sarı, kendisini ziyarete gelen misafirlerine süt ikram ederek hem süt tüketimine katkı sağlıyor hemde sütün ne kadar sağlıklı olduğu konusunda bilinç oluşturmaya çalışıyor.

Günde ortalama 10 litre sütü kurumda kendisini ziyarete gelen misafirlerine ikram eden Sarı “bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olduğu gibi bir bardak sütün ömürlük hatırı”var diyerek isteyen herkese günlük taze inek sütü ikramında bulunduğunu kaydetti.
Edirne için kazandırılan yeni hizmet binasında faaliyete geçtikleri günden buyana süt ikramında bulunduklarını ifade eden İl Müdürü Orhan Sarı’nın bu uygulamasıda gelen konukları fazlasıyla memnun etmiş durumda.Gelen misafirler “her yerde çay içiyoruz ama müdürümüzün makamında ikram edilen ve bizim üreticimizin alın teri emeği olan süt’ü içiyoruz”diyerek her kurumda bu tür uygulamanın olması gerektiğini belirttiler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30