banner137
banner25

Bu durak çok sulu!
Kırklareli yolu üzerindeki İzzet Arseven Sitesi’nin yakınında bulunan ve belediye yetkilileri tarafından konulan tabelaya göre bahse konu yerde durak var ama duracak yer yok.Bir dere yatağının dibine kurulan ve inecek yolcu yeri olarak dere yatağının içini direk gösteren tabelaya göre inen vatandaşlar direk suyun içine inmek zorunda.
Yolcuları trafik tehlikesinden uzaklaştırma amacını taşıyan durağın yolcuları daha çok tehlikenin içine sürüklediğini belirten çevre esnafı ve o bölgede yaşayan vatandaşlar, yapılan yanlışın bir an önce düzeltilmesi gerektiğini belirtiyor.
Tabelanın 20 metre ilerisinde tabelayı koyacak uygun yerin olduğunu ifade eden vatandaşlar dere yatağının içine konulan tabelaya bir anlam veremediklerini ifade ediyorlar.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30