banner78
banner25

Bu defa polis patlattı!

İstanbul’dan ilimize gelerek çeşitli hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şebeke polis tarafından suçüstü yakalandı.

Dün öğlen saatlerinde Fatih mahallesinde polis adeta iğne ile kuyu kazarak hırsızlık şebekesinin çökertilmesini sağladı.

Fatih mahallesinde şüpheli olarak görülen ve apartmanlara girip çıktıkları belirlenen üç kişinin ihbarının 155’e yapılmasının ardından, Asayiş Şube Hırsızlık Büro amirliği harekete geçti.Şahısların görüldüğü yerde verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlatan ekipler kısa süre içinde tarife uyan üç kişiyi apartman içinde göz altına aldı.Yapılan üst aramasında ilk etapta kusurlu bir durumları görülmeyen şahısları bir süre bekleten polis çevre apartmanlarda arama ve kontrol yaptı.Yapılan kontrollerde bazı apartman dairelerinin kapı göbek kilitlerinin patlatılarak açıldığını ve kilitlerin dikkat çekmemek adına apartmanın muhtelif yerlerine saklandığını belirleyen polis,şahısların üzerlerinde yaptığı aramada bulduğu araba anahtarı ile aracın tespiti için çalışma başlattı.Şahısların yakalandığı bölgenin iki sokak ilerisinde park halinde bulunan 34 UJ 8309 plaka sayılı aracın anahtarı ile kapısını açan ekipler araçta yaptıkları incelemede,çeşitli ziynet eşyaları buldu.Yakalanan şahıslarla beraber yapılan inceleme ve sorgulama neticesinde Fatih mahallesinde bulunan 3 ayrı adreste kapı göbeklerinin patlatılarak açıldığı ve evin içine girilerek ziynet eşyalarının çalındığı tespit edildi.

Yapılan ilk sorguda Volkan K. (38) isimli şahsın kapı göbeklerini patlatarak açtığı ve yanında yakalanan iki şahsın 16 ve 13 yaşlarındaki çocukları olduğu anlaşıldı.Alınan parmak izi sonrasında yapılan araştırmada 16 yaşındaki F.K ve 13 yaşındaki S.C.A. isimli çocukların İstanbul ilinde 12,Çanakkale ilinde 3 ve Edirne ilinde geçtiğimiz haftalarda bir kapı göbeğini patlatan kişiler olduğu anlaşıldı.Olayları beraber gerçekleştirdikleri anlaşılan Volkan K.isimli babanın 16 yaşındaki öz oğlu F.K. ve 13 yaşındaki üvey oğlu S.C.A. ile olayları gerçekleştirdiği anlaşıldı.

Gözaltına alınan 3 şahıs 24 saatlik gözaltı süresi sonrasında haklarında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.Baba Volkan K. ile öz ve üvey oğlu F.K. ve S.C.A.  gerçekleştirdiği 15 ayrı olaydan dolayı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı cezaevine gönderildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30