banner137
banner25

Bu defa 101 kg!

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir TIR'da risk kriterleri kapsamında yapılan aramada piyasa değeri 7 milyon TL olan 101 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

Türkiye'den çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren araç, şüphe üzerine Kapıkule TIR Gümrük Müdürlüğü ve Edirne Kaçak İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından durdurularak arama hangarına alındı.Burada x-ray taramasından geçen tır aracında yoğunluk tespit eden ekipler daha sonra narkotik detektör köpeği yardımı ile aramaya tabi tutuldu.Narkotik köpeğinin aracın dorsesinin taban kısmındaki özel olarak hazırlanmış bölüme tepki vermesi üzerine ekipler bölmeyi açarak zula olarak tabir edilen yere ulaştı ve içerisinde özel olarak paketlenmiş halde 101 kg lık eroine ulaştı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan sürücü, gümrükteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner148
Anahtar Kelimeler:
EdirneKapıkuleEroin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30