banner137
banner25

“Biz” diyebilenler Ciravoğlu’nun yanındaydı!
CHP İl Başkanlığı seçimleri öncesinde adaylar düzenledikleri basın toplantıları ile kendilerini delegelere ve seçmenine anlatarak CHP nin yarınları adına planlar yapmaya başladılar.
CHP İl Başkanlığı parti binasında bugün düzenlenen basın toplantısında parti il başkanı Eczacı Şükrü Ciravoğlu CHP nin daha iyi yarınlara gitmesi için aday olduğunu bir kes daha açıklayarak partililerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Oldukça kalabalık bir katılımın gözlendiği toplantıda CHP Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay’ın olmaması dikkat çekti ve eleştiri konusu oldu.Partililer Türkay’ın Teoman Özdöl’ün açıklamasında başkan Sedefçi ile birlikte yan yana açıklamaya katıldığını ancak Ciravoğlu’nun açıklamasına katılmamasının bahanesi olmayacak bir hareket olduğu yorumunu yaptılar.
 
İl Başkanlığı görevinde olduğu günden buyana uzlaşı içinde olduğunu ve partilileri ile birlikte her geçen gün başarılara imza attıklarını belirten Ciravoğlu 12 Eylül referandumunda yüzde 73.5 lik oy ile Türkiye genelinde üçüncü olduklarını, bu başarını altında parti disiplinini kültürünü benimsemiş, halka güven veren onlarla birlikte halkın beklentilerine saygı duyan örgütlerin başarısının yattığını kaydetti.
Öte yandan Yerel seçimlerde oy oranlarını arttırdıklarını ve 2007 de 87.081 olan oyların 2009 da 108.081 e 2011 genel seçimlerinde ise oyların 136.532 ile yüzde 51.76 lık bir artışla en iyi düzeye getirdiklerini aktardı.
Konuşmasında kendini parti üstü biri gibi gören Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye göndermeler yapan il Başkanı Ciravoğlu “birileri örgütlerimizi rahat bırakarak kendi sorumluluk alanındaki işlerini ve hizmetlerini yerine getirsinler”diyerek gönderme yaptı.
566 delegesi bulunan partide 557 delegenin oy kullanması bekleniyor.Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde adeta birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği partide il binasında bulunan CHP lilerin gerçek partililerden olduğu gözlenirken açıklamaya katılmayanların “biz” değil “ben” diyenlerin yanında olduğu yorumlarının yapılması dikkat çekti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30