banner137
banner25

Bisikleti ile yayaya çarptı!
Edirne’de Ziraat Bankası kavşağından karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya bisikletiyle çarpan çocuk gözyaşlarını tutamadı.
 
Londra Asfaltı üzerinde arkadaşları ile bisikletiyle seyreden 14 yaşındaki B.S isimli çocuk, yaya şeridinden karşıya geçmeye çalışan Ayşenur Gözübüyük’e (29) çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle yere yığılan bayan hafif şekilde yaralanırken kazaya sebep olan çocuk yaşadığı olayın şoku ve polisin kendisini sorular yöneltmesi ile adeta göz yaşlarına boğuldu.
Meydana gelen kazanın 112 Acil Servisi ekiplerine bildirilmesi ile olay yerine gelen ekipler yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.
Ambulansa alınan Ayşenur Gözübüyük, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Hayati tehlikesinin olmadığı belirlenen Gözübüyük’ün Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmen olduğu öğrenildi.
 
Bu arada kazaya sebep olan çocuk ise büyük üzüntü yaşadı. 14 yaşındaki çocuk yerde yatan bayan için gözyaşı döktü.
 
Kaza yaptığı bisikletini tekmeleyen çocuğu polis güçlükle sakinleştirdi.
 
Olay yerine gelen polislerden biri çocuğun sakinleşmesi için su verirken diğeri de annesine haber verdi.
 
Polis memuru daha sonra çocuğu annesiyle telefonla görüştürdü.
 
Olayı telefonda annesine anlatarak gözyaşlarını tutamayan çocuk, polis ekipleri tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Olayı gören vatandaşlar bisikletli çocukların üç kişi olduğunu ve hızlı bir şekilde Kapıkule istikametine doğru gittiklerini ancak o sırada yayalara yanan yeşil ışığa rağmen bisikletli çocukların yayaların arasına daldığını ancak B.S. nin diğerleri kadar şanslı olmadığını belirttiler.Yaşanan olay sonrasında B.S.nin arkadaşlarının arkasına bakmadan uzaklaştığı ifade edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30